ПІДОЗРА ВЛАДІ: Коваль – на вихід, комісія – на розпуск

  • Хто за повномасштабного кровопролиття зрадив Україну своїми рішеннями і чиї промови до західних партнерів стали перепоною для отримання державою фінансової допомоги під час війни з росією?

  • Яку козачку заслала в українську владу права рука державного зрадника Медведчука і за чиїми спідницями ховаються поплічники біглого президента Януковича?

  • Хто у 90-х вирішував долі податківців цілого району курортної столиці і роками вчився у одеських метрів пантоміми, щоб сьогодні «клеїти дурня» і блокувати нового голову САП?
  • Як Катерина Коваль готувала здачу Херсонщини з каховськими сепаратистами Євгена Мураєва і цілими династіями російських ФСБшників-мільярдерів-металургів Шулякових.

Україна не буде отримувати «гроші війни», доки триватиме це знущання над новообраним керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Приблизно так західні та заокеанські партнери відреагували на останню заяву голови комісії з відбору керівника САП Катерини Коваль, яка вчергове зірвала призначення на посаду визначеного на відкритому конкурсі переможця через його недопуск до державної таємниці. Після такого ультиматуму євро-американців одразу ж полетіли відповідальні голови: посад позбулися керівники ГРУ та СБУ, а деякі бабусі-бородані, подейкують, позбулися громадянства.

… і полетіли голови, і порвали паспорти…

Очільник СБУ не зміг розібратися з допуском до держтаємниці новообраного керівника САП, Генпрокурор — його призначити, а голова конкурсної комісії виявилася висуванкою парламентської фракції Коломойського «За майбутнє». Усе співпало! Та чому «в расход» пішли крісла й паспорти навіть найближчих соратників Зеленського, але не Катерини Коваль!? Бо це ще та риба!

Наближеністю до можновладців Катерина Коваль відома ще з часів Медведчука-Януковича. Про це свідчать її чисельні фото з найбільш одіозною соратницею Віктора Медведчука у судовому секторі й найпалкішою противницею Майдана-2004 року Лідією Ізовітовою.

Саме її заступницею Катерина Коваль працювала у Національній спілці адвокатів України, де першим очільником і засновником був кум президента росії нині звинувачений у державній зраді. За особливі досягнення у російсько-українській дружбі Катерина Коваль удостоїлася нагороди від адвокатського союзу Росії.

Наступного року разом з тією ж Лідією Ізовітовою увійшла у робочу групу при адміністрації Януковича. З колишніми “регіоналами” вона співпрацювала навіть після 2014 року в якості заступниці голови Союзу юристів України, який очолював Святослав Піскун.

А міністр юстиції у другому уряді Януковича Микола Оніщук, будучи ректором Національної школи суддів України, призначив Катерину Коваль членом керівної ради Світового конгресу українських юристів, який він сам і очолює.

В розрахунок за підтримку за медведчуківців та “регіоналів” Катерина Коваль робила собі коштовні дарунки, які не відповідали рівню її доходів. Від чисельних подорожей по найдорожчих столицях світу, наприклад, Лондон і Монако.

До купівлі елітних автомобілів. Того ж 2011 року Коваль вказала у своїй декларації 23 тисяч гривень річного доходу і в той самий час купила у 14 разів за дорожчий за цю суму новий позашляховик Hyundai Santa FE – за 326 тис. грн.

вихованка «Маски-шоу», одеської податкової чи російської ФСБ…

Теоретичні знання з маніпулювання законами і практичну роботу з великими грошима
голова комісії з відбору керівника САП опанувала ще наприкінці минулого сторіччя. З 98–го по 2000 роки випускниця Одеського державного університу імені Мечникова очолювала відділ кадрів податкової інспекції Ілічівського району в місті у Чорному моря.

Обілечувати бізнес курортної столиці України для Катерини Коваль виявилося менш цікаво, ніж глядачів одеських «маски-шоу». За безперервний шістирічний стаж юристка к-театру не лише знімала вершки від концерної діяльності надпопулярніших тоді в Україні акторів пантоміми, а й перейняла у колег-комедіантів професійні навички з «дураковалянія», які українська громадськість і усе світове товариство спостерігали на засіданнях очолюваної нею комісії по відбори керівника САП.»

Квитки на концерти маски-шоу наприкінці 90-х початку 2000-х коштували чимало. Але не задовольняли зростаючі апетити юристки одеського комік-театру. Тож, Катерина Коваль подалася у бізнес і стала співзасновницею підприємства «Херсоноблагробуд».

Та не сама, а разом з каховськими сепаратистами Євгена Мураєва і цілими династіями російських ФСБшників-мільярдерів-металургів Шулякових.

Про все це дивіться у у новому випуску програми «Гроші Війни»: NO SAP – NO MONEY!

https://www.youtube.com/watch?v=XGksLNSNINc

vyboranema.in.ua