Як нардеп з групи Коломойського "За майбутнє" Скороход Анна працює в інтересах депутата-єдинороса Адхамова

Депутат від «Єдиної Росії» Адхамов в залі
Окружного адміністративного суду міста Києва

Ця історія заслуговує пера талановитого сценаріста або навіть письменника. Розпочиналася вона в Петербурзі як звичайний кримінал. Однак, силами слідчих органів РФ, за котрими проглядається почерк більш впливових і уповноважених структур, перетворилася в добротний синопсис для шпигунської повісті або навіть романа.

Отже, у 2016 році в Санкт-Петербурзі РФ було скоєно напад на Адхамова Бахтіяра — заступника головлікаря однієї з поліклінік, муніципального депутата від «Єдиної Росії». Тамтешні журналісти, описуючи замах, висунули дві версії: бізнес та лікарська діяльність.

https://www.fontanka.ru/2016/03/31/190

Невдовзі у замаху на вбивство звинуватили Хусейна Д, громадянина РФ. Та за пару років, коли ця справа дійшла до суду, до цієї історії прив’язали такого собі українського чеченця. 
Наш ресурс не вказує його ім’я, бо сам Хусейн Д. зізнався (і про це є відповідний документ з російської прокуратури), що обмовив (себто обрехав — авт. ) цього українського чеченця.

В другому абзаці третьому рядку йдеться про обмову (оговор — рос.) особи українського чеченця.

Після того, як така обмова відбулася, на українського чеченця розпочалося справжнє полювання. Росіяни завдяки одній обмові вносять мешканця України чеченського походження в списки Інтерпола, йому починають створювати проблеми в українських органах — Держміграційна служба скасовує посвідку на постійне проживання. Після таких дій ДМС України чеченець подає до суду. І от, коли в Окружному адмінсуді Києва починає слухатися справа «Український чеченець vs ДМС», в залі суду з’являється депутат з «Єдиної Росії» Адхамов у супроводі Народного депутата України від групи Коломойского «За майбутнє» Скороход Анни. Єдинорос Адхамов та нардеп України Скороход навіть в одній авто приїхали до суду. Про це написано було тут

Анна Скороход упродовж двох судових засідань чинила тиск на український суд з огляду на те, що вона є «представницею народу», називала українського чеченця вбивцею (це при тому, що Скороход у Вікіпедії названа правозахисницею… Цікавий правозахист!). 
За таку поведінку Народному депутату України Скороход Анні суддя зробив зауваження, нагадав про презумпцію невинуватості і наголосив на неприпустимості тиснути на суд. Очевидно, суддя Окружного адмінсуду Києва добре знав що таке російське (так зване «басманне правосуддя») і як фальшуються судові вироки в країні-агресорці РФ за допомогою катувань та обмов. 
Ці та інші подробиці того, як російська кримінальна справа з абсолютно слабким мотивом замовлення замаху (бажанням уявного ад’юльтера з дружиною Адхамова — авт.) переростає мало не в політичний процес, було висвітлено на YouTube каналі «Правда Рудича»

Після двох судових засідань суддя Окружного адміністративного суду міста Києва частково задовільнив позовні вимоги сторони українського чеченця. 
Чи зважиться далі єдинорос Адхамов за допомогою «правозахисниці»-нардепки Скороход продавлювати в українських судах досить надуту з відверто притягнутим «за вуха», вигаданим мотивом замовлення справу? 
Але часті появи в Україні під час підготовки до посиленого варіанту вторгнення (ніж дотепер — авт.) представника правлячої політсили РФ спонукає до запитань:
Чи одним лише бажанням екстрадиції з України цілком сумирного, набожного українського чеченця пояснюється інтерес єдинороса Адхамова «мандрувати» територією України і перебувати в Києві?

І чи немає у візитах Адхамова та поїздках по Києву у супроводі Народного депутата України Скороход якихось цілком конкретних — ба навіть точніше — розвідувальних, координувальних завдань?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=896069317750547&id=100009532301081

В умовах дедалі зростаючої загрози з боку країни-агресорки РФ щодо України такі запитання журналістів, підтримані українським Громадянським суспільством, та спрямовані в правоохоронні органи, спецслужби, Офіс Генерального прокурора, ДБР тощо є логічними і навіть необхідними. 
Тож запитання «На яких засадах — на зарплаті чи, можливо, на гонорарній основі? » сьогодні перебуває Народний депутат України у стосунку до «Єдиної Росії» є логічним та своєчасним.

http://vyboranema.in.ua/